Τρίτη

bubbles

Είναι μαγεία, υπερφυσικό και ανεξήγητο. Μία έτσι και μία αλλιώς. Κρυώνεις στη ζέστη, ζεσταίνεσαι στο κρύο. Βρέχεσαι στον ήλιο, στεγνώνεις κάτω απ'τη βροχή. Και είναι αυτό το κλικ, αυτό που σ'αλλάζει και όλα πια εξηγούνται. Και τελικά ούτε μαγεία, ούτε υπερφυσικό, ουτε ανεξήγητο. Απλά η επιρροή, οι γύρω, η γλώσσα, το ποτό όλα όσα είναι διαφορετικά και σε οδηγούν σε λάθος έξοδο. Και είναι που ψάχνεις, ψάχνεις αλλά αυτό που ψάνεις δεν θα το βρεις γιατί δεν είναι εκεί. Θα πρέπει να μπείς πάλι στον λαβύρινθο για να βγεις. Να βγεις και να ξαναμπείς. Μέχρι το σωστό. Θα πρέπει να χτυπήσεις όλες τις πόρτες, να σε βρίσουν που ενόχλησες, να πετάξουν νερό ψηλά, απ'τα παράθυρα. Μέχρι να ανοίξει η σωστή. Και ξέρεις ότι ο λαβύρινθος δεν θα ήταν εκεί εάν.. Εάν.. Εάν δεν... Και όλα θα ήταν πιο εύκολα. Αλλά έτυχε ο δύσκολος δρόμος. Πολυπερπατημένος, από άλλους αλλά και από σένα. Δύσκολος παρά τις επαναλήψεις, διαφορετικός κάθε φορά. 

Σαν τη θάλασσα.. που νομίζεις ότι την ξέρεις, αλλά κάθε φορά είναι άλλη.




This underwater footage was salvaged from the teeth of a great big white in August 2011, off the coast of Greece. The girls in the film are still missing.

2 σχόλια:

  1. I was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special ride. I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

    Custom Leather Accessories

    ΑπάντησηΔιαγραφή